Author Topic: Xdata 6.3 Demo  (Read 2127 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline larsen67

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 459
  • Karma: 10
  • Gender: Male
Xdata 6.3 Demo
« on: September 18, 2007, 08:06:24 AM »
Refuses to be my friend today. Having worked fine yesterday Im unable to resolve this today. I keep getting the same old contents imported everytime. What I have tried so far:

removed
HD/Applications/QuarkXPress 6.0/XTension/Xdata 6.3.xnt
HD/Users/Library/Preferences/Quark/QuarkXPress 6.0/Xdata.prf
run disk utility permissions repair
run cocktail cache cleaning
run disk warrior directory replaced
restart
clean install of XT and set prefs to TDT & 1 thru 45 records (under the demo limit)

all this several times over without change I can't find any other files accociated with this XT.

all imports fail in the same manor could this have damaged the quark file itself?

when I check the contents of both the quark and system clipboards they are what I expect to see and not the data that is coming in on import. Same with from file & paste board.

Ideas welcome anybody this one has me stumped

Offline Emma

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 205
  • Karma: 9
Re: Xdata 6.3 Demo
« Reply #1 on: September 18, 2007, 08:07:45 AM »
Never had this happen. If you haven't already, email your query to Em Software Support <support@emsoftware.com>.

You should get a quick response.
------------
Quark 6.5
OS X 10.4.8
G4

Offline larsen67

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 459
  • Karma: 10
  • Gender: Male
Re: Xdata 6.3 Demo
« Reply #2 on: September 18, 2007, 08:12:13 AM »
If I were a full on user then I would indeed do this but as Im running in demo-mode. I will try install on my spare set-up and see what happens there. It has been working so sweetly too.

Offline larsen67

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 459
  • Karma: 10
  • Gender: Male
Re: Xdata 6.3 Demo
« Reply #3 on: September 18, 2007, 08:25:21 AM »
Just loaded the job fonts onto my spare set-up installed the XT and it does the same thing on here too. Must be something damaged in the quark file as this is my new box I have not migrated too fully yet. never done a job on it

Offline larsen67

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 459
  • Karma: 10
  • Gender: Male
Re: Xdata 6.3 Demo
« Reply #4 on: September 18, 2007, 09:18:32 AM »
With a few further checks it is some thing down to the quark file. With a new clean doc the XT is back to how it should be again. Although this hasn't flushed the hick-up from my work file. Oh well it will just have to go down as one of them things that happens can't complain its saved me a hell of a lot more time than this incident has cost me. Thanks anyway. Back to the grind stone…