Author Topic: Preview issue in the Forum  (Read 2523 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jean-Marie Schwartz

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 436
  • Karma: 6
  • Gender: Male
Preview issue in the Forum
« on: June 10, 2008, 10:05:36 AM »
Dear Michel,

When I choose to preview my message prior to sending it I can only view (sometimes half) the first line... Is it sth related to Safari only?

Jean-Marie Schwartz
May the Schwartz be with you :-)

= Mac Pro Quad-Core Intel 2.8 GHz 10 Go 1066 MHz DDR3 Mac OS 10.8.5 QuarkXPress 9.5.4.1 Adobe CS5 =

Offline Publi-Script

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 596
  • Karma: 16
  • Gender: Male
  • Automate your Life!
    • Publi-Script.com
Re: Preview issue in the Forum
« Reply #1 on: June 10, 2008, 10:56:28 AM »
Hi Jean-Marie,

I am sorry you are having issues with Safari (Apparently it has difficulty dealing with "div" tag).

In any case, I have found a fix for your situation so it should be ok now... Try to beat that Quark ! ;D

Have a nice day!
Michel Lemieux
Forum Administrator
-------------------------
OS X 10.6.4
Quark 6.5 / 7.5 / 8.1.6
Adobe Design Premium CS / CS2 / CS3 / CS4 / CS5
Script Debugger 4.5

Offline Jean-Marie Schwartz

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 436
  • Karma: 6
  • Gender: Male
Re: Preview issue in the Forum
« Reply #2 on: June 10, 2008, 11:14:11 AM »
So let me
test this
on a couple
of lines
to figure it out...

You're an ace! (I know you knew  ;D )

Time to back home (18:45). Have a nice day  ;)
Jean-Marie Schwartz
May the Schwartz be with you :-)

= Mac Pro Quad-Core Intel 2.8 GHz 10 Go 1066 MHz DDR3 Mac OS 10.8.5 QuarkXPress 9.5.4.1 Adobe CS5 =